دینامیت موفقیت: یاری گر ارشد
«آر. جی. لی تورنو»، مخترع ماشین های سنگین خاکبرداری، خیلی ها را با سخنرانی هایش تحت تأثیر قرار داد. در هر سخنرانی، او همواره از همکار مافوقش یاد می کند و به ما در مورد الهام و کمکی که از او گرفته است می گوید. «لی تورنو» تحصیلات پایینی داشت، اما در امر مهندسی، کارهایی را صورت داد که واقعا قابل تقدیر بودند.
او به عنوان مقاطعه کار، در جریان عملیات احداث سد «هوور» در ایالت نوادا ورشکسته شد، چون در هنگام عملیات حفاری، به یک صخره بزرگ رسید. هزینه سوراخ کردن صخره حتی از میزان پولی که از این کار به او می رسید، بیشتر بود ولذا ورشکسته شد. اما به جای مأیوس شدن و جا زدن در مقابل این شکست، دست به دعا برداشت. چگونه دعا کرد؟
با سپاسگزاری و قدردانی. قدردانی از آنچه که فراموش کرده بود: جسمی سالم، یک جفت دست سالم، مغزی که می توانست بیندیشد و چیزی بیشتر. لی تورنو به ما می گوید: «در سخت ترین شرایط روحی، بزرگ ترین کمک را که همان یاری گر ارشد من در زندگی بود، پیدا کردم. از آن زمان به بعد، حضور مداوم این پشتیبان را در زندگی کاری و شخصی ام حس کردم. هر آنچه دارم، هر آنچه انجام داده ام و هر آنچه را که ارزشمند است، مدیون او هستم.”
“ناپلئون هیل به مدت ۱۸ ماه با آقای لی تورنو در ارتباط بود و زندگی او را از نزدیک مشاهده کرد.” در آن زمان، لی تورنو به یک سخنران عالی رتبه تبدیل شده بود. او اکثر اوقات با هواپیمای شخصی اش به سرتاسر کشور آمریکا سفر می کرد تا پیام الهام بخشش را به گوش مردم برساند: «رفاقت با خداوند و همکاری با او عالی است.»
یک شب وقتی این دو مرد بعد از یک سخنرانی در کارولینای شمالی با هواپیما به خانه برمی گشتند، اتفاق جالبی رخ داد. کمی بعد از بلند شدن هواپیما، لی تورنو به خواب رفت. حدود ۳۰ دقیقه بعد، ناپلئون هیل او را دید که دفترچه ای از جیبش بیرون آورد و چند سطری در آن نوشت.
بعد از فرود آمدن، هیل از لی تورنو پرسید که آیا یادش می آید در دفترچه اش چیزی نوشته است یا نه. لی تورنو متعجبانه پرسید: نه! چطور؟ و بلافاصله دفترچه یادداشت را از جیبش بیرون آورد و به آن نگاهی انداخت و گفت: خودش است! ماه ها دنبال چنین راه حلی بودم! این پاسخ مشکلی است که در تکمیل یکی از ماشین ها داشتم!
وقتی بارقه ای از الهام را دریافت می کنید، آن را بنویسید، چون ممکن است همان «چیز بیشتر» باشد که دنبالش هستید. ما باور داریم که ارتباط با نبوغ انسان، از طریق سطح نیمه هوشیار ذهن صورت می گیرد و به همین خاطر توصیه می کنیم این بارقه های الهام بخش را بلافاصله پس از دریافت بنویسید تا از سطح نیمه هوشیار ذهن به سطح هوشیار آن منتقل شود.
«آلبرت انشتین»، نظریه های فوق العاده ای درباره جهان و قوانین طبیعی حاکم بر آن از خود به جای گذاشت. اما او هم از ساده ترین و مهم ترین ابزاری که خلق شده بود، استفاده می کرد: مداد و کاغذ.
او پرسش ها و پاسخ های ذهنش را می نوشت. شما می توانید قدرت ذهنتان را با تقویت عادت پرسیدن از خود گسترش دهید. واقعا بعید به نظر می رسد که انشتین و سایر دانشمندان، بدون استفاده از دستاوردهای ریاضیدانان و دانشمندان قبل از خود، به چنین موفقیت هایی نایل آمده اند و باز هم بعید است که انشتین، بدون تقویت عادت تفکر و عمل کردن، به چنین موفقیتی دست پیدا کرده باشد. آیا افراد متفکر یا خلاقی را می شناسید که بدون یادداشت عقاید خود به پیروزی رسیده باشند؟ پس هر چه به ذهنتان می رسد را یادداشت کنید و قطعا روزی از همان مطلب بهره برداری خواهید کرد.
منبع: (دینامیت موفقیت، ناپلئون هیل/کلمنت استون)
ادامه ی مقالات دینامیت موفقیت را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید