دینامیت موفقیت : بی اطلاعی، دردسرساز است
پس از بررسی منابع شناخته شده از قدرت های نامرئی حال باید واقع بینانه تر عمل کنیم و منابع ناشناخته آن را هم بررسی نماییم، یعنی پدیده های روان شناسانه ای نظیر ESP (ادراک فوق حسی) هوشیاری یا واکنش به واقعه ای بیرونی که با ابزار حسی قابل درک نباشد، شامل:
تِلِه پاتی = ارتباط اندیشه ها.
غیب بینی = قدرت درک و حس آنچه نزد حواس حاضر نباشد.
آینده بینی= توانایی پیش بینی آنچه در آینده رخ خواهد داد.
گذشته بینی = توانایی مشاهده چیزهایی که در گذشته رخ داده اند.
سایکو کینسیس = (تاثیر ذهن بر اشیاء)
حالا بیایید واقع بینانه عمل کنیم، ثابت قدم بمانیم و ناشناخته ها را با حواس خود کشف کنیم. در صورت عدم استفاده از منطق صحیح در حالی که ذهنتان مملو از تارهای عنکبوت است، به دردسر می افتید. حقایق باید پلی سنگی باشد که بر روی رودخانه شک و تردید بنا شده است تا شما از روی آن رد شوید. پس باید به یک راهنمای با تجربه اتکا کنید و راه را با اطمینان خاطر بپیمایید. ما شما را به چنین راهنمایی معرفی می کنیم.
اما قبل از این کار، بهتر است در مورد گذشته صحبت کنیم. وقتی کتاب معروف «توماس جی. هادسن» با عنوان «قوانین پدیده های روان شناسانه» در ۱۸۹۳ منتشر شد، پرفروش ترین کتاب سال شد، چون حاوی داستان های مهیجی از تجربیات ماورای روان بود. قوه تصور و تخیل هزاران هزار نفر که این کتاب را خواندند، تحریک شد. برخی موافق بودند، برخی مخالف.
از آن زمان به بعد، علاقه مردم به پدیده های روان شناسانه و آنچه به روان مربوط می شود، بسیار زیاد شد. اما بسیاری از افراد که ذهنشان آمادگی جذب این مطالب را نداشت، به خود آسیب های جدی زدند. این به خاطر کم اطلاعی و عدم آگاهی کامل از پدیده های روانی بود که آنها را به سوی خطر سوق داد.
همواره این توانایی بالقوه در بین افراد نه چندان تحصیل کرده و افراد فاقد اندیشه های سطح بالا وجود دارد که جذب این موضوعات پیچیده شوند. به همین خاطر، کاملا قابل درک است که برخی رهبران دینی، دانشمندان و افراد، به خاطر آسودگی خیال و جان مردم، این موضوعات و هرگونه مطالعه در مورد پدیده های روانی را باطل و گناه جلوه داده اند:
تصوراتی که شایع می شوند، مردم را در معرض گناه قرار می دهند و تهدید محسوب می شوند.
حق و باطل و مرز میان آنها واقعا گمراه کننده است.
هیپنوتیزمی که توسط افراد ناوارد و فاقد صلاحیت صورت بگیرد، درست به اندازه دروغ های مرتاضان، جن گیرها و فالگیرها، اذهان عمومی را خدشه دار می کند.
دستورها و اصول ناب مذهبی، کاملا تحریف شده اند تا مردم به سوی جهنم سوق پیدا کنند.
این گونه بود که هر آنچه مربوط به پدیده های روانی بود، گناه کبیره شد. اما در کنار این همه رهبران کوته فکر که مسائل روان شناسی را گناه کبیره محسوب می کردند، افراد کاملا روشنفکری هم بودند که در مورد این مسائل تحقیق می کردند تا حقیقت را کشف کنند.
از جمله این اشخاص می توان به دکتر «جوزف بنکس راین» از دانشگاه دوک و همسر و همکارش دکتر «لوییزا راین» اشاره کرد که تحقیقات متعددی را در زمینه پدیده های روانی و روان شناسانه انجام دادند. آنها ۳۰ سال تمام، به طور شکست ناپذیر، در یک آزمایشگاه و بر اساس قوانین ریاضی به آزمایش پرداختند. آنها وظیفه دشواری را بر دوش داشتند، چون بررسی این پدیده ها در آزمایشگاه، ساده نبود. این پدیده ها زمانی رخ می دهند که انتظارشان را نداریم، به ویژه هنگامی که فرد، تحت فشار احساسی شدید باشد و یا تحت شرایطی نامطلوب و ناخواسته تحریک شود؛ مثل مرگ یکی از عزیزان.
منبع: (دینامیت موفقیت، ناپلئون هیل/کلمنت استون)
ادامه ی مقالات دینامیت موفقیت را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید