ویژگی افراد موفق
واضح است مردم عملکرد متفاوتی دارند. بعضی از آنها بسیار بهره ورتر از دیگران هستند. بعضی افراد صرف نظر از محل کارشان، حال چه در اطاق تایپ باشند یا ساختمان پردازش اطلاعات یا بعنوان عامل فروش کار کنند و چه پرستار بیمارستان باشند، بیش از دیگران سودمند هستند.
به خصوص در زمینه هایی که ما به راحتی می توانیم نتایج را بررسی کنیم، مثل بخش فروش، مدیران این تفاوت کارآیی را بر پایه ی کار روزانه مشاهده می کنند. شما در بخش فروش خود، دو فروشنده در یک شهر دارید که هر دو یک نوع محصول یا خدمات هم تراز به مشتریان یکسان می فروشند، اما یکی از فروشندگان حدود سه یا چهار برابر دیگری در روز فروش دارد.
من فکر می کنم گاهی اوقات ما مدیران در حرفه ی خود، به طور تقریبی از این مساله اختلاف سوددهی، دچار یاس و نیز گاهی اوقات، دچار سردرگمی شده ایم. ما به افراد خود نگاه می کنیم و می پرسیم: “چه فرقی وجود دارد؟”
به طور قطع کارمندان بهره ورتر ما از لحاظ ظاهر بهتر از دیگران نیستند، هوش بیشتری ندارند وسخت تر از دیگران نیز کار نمی کنند! اما تفاوت در چیست؟
دیگران هزاران هزار کتاب درباره ی این موضوع نوشته اند، اما من در ادامه می گویم که هیچ راز بزرگی وجود ندارد که فاش کند، چرا بعضی افراد موفق می شوند و برخی شکست می خورند. تفاوت بین فرد موفق و ناموفق مشخص است: فرد موفق عادت انجام کارهایی که افراد ناموفق انجام نمی دهند را در خود افزایش داده است.
بی شک عوامل زیادی بر موفقیت تاثیر دارند، اما دلیل اصلی آن خوب کار کردن این افراد است. به طور طبیعی، افراد بر اساس روش های کاری خود، موفق شده یا شکست می خورند و بسیاری از ما مدیران سال هاست که به این مسئله پی برده ایم، اما هنوز این روش یا عادت های خوب کاری بسیار کم و ناکافی است.
تلاش برای افزایش بهره وری چیزی است که عادت های کاری، چگونگی و علت افزایش آن را مشخص می کند.
(منبع: ۱۳ اشتباه مهلک مدیران، رابرت مارویل)
ادامه ی مقالات راهکارهای مدیریتی را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید