« بنویس تا اتفاق بیفتد » هم احساس شگفتی تان را برمی انگیزد و هم ریشه در یک حقیقت علمی دارد. تعیین هدف، تمرکز روی نتیجه کار و داشتن تصویری روشن از آنچه در زندگی می خواهید، می تواند به رویاهای شما جامه ی عمل بپوشاند. یک نکته ی کلیدی قابل توجه که در تمامی کتاب های ماندگار وجود دارد، این است که اولین قدم را بردارید یعنی هدف تان را بنویسید.
داستان شخصیت های مشهور
من داستانهای شگفت انگیزی درباره ی شخصیت های مشهور شنیده ام که قبل از رسیدن به شهرت، رویای شان را نوشته بودند.
جیم کری قبل از اینکه به هالیوود هیلز راه پیدا کند، چکی به مبلغ ده میلیون دلار برای خودش نوشت و یادداشت کرد:
به خاطر خدمات انجام شده (دستمزد)
این کمدین سالها این چک را همراه خود داشت تا اینکه این مبلغ را بابت کارش در سینما دریافت کرد.
و حالا او یکی از ثروتمندترین کمدین های هالیوود است و در ازای هر فیلم بیست میلیون دلار دریافت می کند. در آخر جیم کری قبل از دفن پدرش در حرکتی متأثر کننده، چک را تا کرد و در جیب او گذاشت.
اسکات آدامز خالق مصور شخصیت کمدی «دیلبرت» اذعان دارد که یک دنیا رویای نوشته شده دارد که همگی به ترتیب به واقعیت تبدیل شده اند. او می گوید: وقتی شما هدفی را می نویسید مشاهده می کنید که اوضاع و احوال به تدریج، هدف شما را عملی خواهند کرد.
او به عنوان کارگر فنی عادی در اتاقک یک کارخانه مشغول به کاری پیش پا افتاده بود. مدام روی میزش بی هدف خط خطی می کرد تا اینکه روزی شروع به نوشتن کرد و روزی پانزده بار می نوشت:
من روزی کاریکاتوریست مشهوری خواهم شد
بعد از شکست های بسیار، او بالاخره در کارش موفق شد و قراردادی مبنی بر اینکه کارهایش همزمان در چندین نشریه به چاپ برسد، امضا کرد.
آن زمان بود که جمله ی جدیدی نوشت:
من بهترین کاریکاتوریست روی زمین خواهم شد
چطور می توان فهمید که کسی بهترین کاریکاتوریست روی زمین است؟ خب، شخصیت داستانی «دیلبرت» به طور همزمان در حدود دوهزار روزنامه در سراسر دنیا چاپ میشود. سایت «دیلبرت زون»، روزانه صدهزار بازدید کننده دارد.
اولین کتاب آدامز به نام «اصل دیلبرت» بیش از یک میلیون و سیصدهزار نسخه فروش داشته است. محصولات الهام گرفته از شخصیت دیلبرت از ماوس پد و فنجان قهوه گرفته تا تقویم های رومیزی همه جا دیده می شود و همچنین یک برنامه ی تلویزیونی هفتگی نیز در حال پخش دارد.
و حالا اسکات آدامز روزی پانزده بار می نویسد:
من جایزه پولیتزر را می خواهم
سوزی اورمان، اعجوبه ی تجارت، که در فهرست نیویورک تایمز از او به عنوان نویسنده ی یکی از پرفروش ترین کتابها (نه گام تا آزادی تجارت) یاد میشود و از مهمانان ثابت برنامه ی تلویزیونی «اپرا» است، درباره ی شروع کارش می گوید: ابتدا کاری در مریل لینچ پیدا کردم و از اینکه نتوانم به میزان فروشی که برایم تعیین شده بود دست پیدا کنم واهمه داشتم. حداکثر درآمدی که توانسته بودم تا آن زمان به دست بیاورم چهارصد دلار به عنوان پیش خدمت رستوران بود
محصولات الهام گرفته از شخصیت دیلبرت از ماوس پد و فنجان قهوه گرفته تا تقویم های رومیزی همه جا دیده می شود و همچنین یک برنامه ی تلویزیونی هفتگی نیز در حال پخش دارد. و حالا اسکات آدامز روزی پانزده بار می نویسد:
من جایزه پولیتزر را می خواهم
سوزی اورمان، اعجوبه ی تجارت، که در فهرست نیویورک تایمز از او به عنوان نویسنده ی یکی از پرفروش ترین کتابها (نه گام تا آزادی تجارت) یاد می شود و از مهمانان ثابت برنامه ی تلویزیونی «اپرا» است، درباره ی شروع کارش می گوید: ابتدا کاری در مریل لینچ پیدا کردم و از اینکه نتوانم به میزان فروشی که برایم تعیین شده بود دست پیدا کنم واهمه داشتم. حداکثر درآمدی که توانسته بودم تا آن زمان به دست بیاورم چهارصد دلار به عنوان پیش خدمت رستوران بود. از آن به بعد آنچه را که می خواستم، ابتدا روی کاغذ آفریدم.
هر روز صبح قبل از رفتن به سر کار بارها این جمله را مینوشتم.
من جوان، قوی و موفق هستم و هر ماه حداقل ۱۰ هزار دلار درآمد دارم»
حتی بعد از اینکه درآمد او از این مبلغ بالاتر رفت همواره این نوشته را همراه خود داشت. مثل یک چیز خوش یمن یا یک «طلسم خوشبختی» جای گرفته در حصار کلمات. من تلقینهای ترس آلود و اعتماد به نالایقی را با ایمان به ظرفیت های بیکران جایگزین کردم و نوشتن این حقیقت جدید، به تکامل آن کمک کرد.
دیدگاهتان را بنویسید