دینامیت موفقیت : تو را به مبارزه می طلبم
اکثر مردم به الگوهای انگیزه ساز واکنش نشان می دهند. مؤثرترین نوع آنها می تواند از شعار، سخنان بیهوده یا حتی افسانه ها گرفته شود. ما به اینها انگیزه سازهای درونی می گوییم.
با تمام این حرف ها، فرمولی که به شما در تغییر دنیایتان کمک می کند چیست؟ در طول روز، بارها و بارها این جمله را با خود تکرار کنید: آنچه ذهن تصور نماید و باور کند، به دست می آورد. این، نوعی انگیزه ساز درونی برای کسب موفقیت است و وقتی بخشی از شما شود، برای رسیدن به مقاطع بالاتر، جرأت پیدا می کنید.
بیل، یک بچه کشاورز بیمار در جنوب شرقی میسوری بود. یک آموزگار فهمیده ی دستور زبان، «ویلیام دان فورت»، بیل را ترغیب کرد که دنیایش را تغییر دهد. معلم، این کار را با رقابت انجام داد: «تو را به مبارزه می طلبم! شرط می بندم سالم ترین پسر در مدرسه شوی و شرط می بندم به خودت انگیزه خواهی داد.» و او سالم ترین پسر مدرسه شد و قبل از مرگش در ۸۵ سالگی، به هزاران نوجوان مثل خودش کمک کرد تا سلامتی و چیزهای دیگر را به دست بیاورند؛
چیزهایی مانند داشتن آرزوهای شرافتمندانه، داشتن روحیه ماجراجویی و خدمت متواضعانه به دیگران.
طی دوران خدمت طولانی اش هرگز اتفاق نیفتاد که بر اثر بیماری یک روز غیبت کند. «تو را به مبارزه می طلبم» به او انگیزه داد تا یکی از بزرگ ترین شرکت های آمریکایی را بسازد:
شرکت رالستون پورنیا به او انگیزه داد تا تفکری خلاق به دست بیاورد و ناتوانی ها را به قدرت و توانایی تبدیل کند. او سازمان جوانان آمریکا را تأسیس کرد که هدف آن، تربیت زنان و مردان بر اساس اصول مسیحیت است، به گونه ای که برای مسوولیت پذیری در آینده آماده باشند.
«تو را به مبارزه می طلبم»، ویلیام دان فورت را بر آن داشت کتابی با همین عنوان بنویسد. امروزه این کتاب، دختران و پسران، زنان و مردان و خلاصه هر فردی را تشویق می کند که دنیای بهتری بسازد و در آن زندگی کند. این، یک نمونه از قدرت انگیزه ساز درونی برای توسعه نگرش مثبت است! آیا تا به حال وسوسه شده اید که دنیا را به خاطر شکست هایتان ملامت کنید؟ اگر بله، صبر کنید و دوباره فکر کنید. آیا مشکل در دنیاست یا در درون شما؟
جرأت یادگیری ۱۷ دستورالعمل را داشته باشید! جرأت حفظ انگیزه سازهای درونی را داشته باشید. جرأت کنید و از آنها استفاده کنید و به خود اطمینان دهید همان طور که برای صدها نفر کارساز بوده است، برای شما هم کارساز خواهد بود. اگر نمی دانید چگونه، احتمالا باید صحیح تر فکر کنید.
منبع: (دینامیت موفقیت، ناپلئون هیل/کلمنت استون)
ادامه ی مقالات دینامیت موفقیت را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید