بهانه بی بهانه : ۳ اقدام برای تبدیل به بهترین شدن
برای این که به یکی از افراد برتر در حرفه خود تبدیل شوید بیش از هرچیزی به انضباط و دست به کار شدن نیاز دارید. سه اقدام ساده وجود دارند که می توانید با دنبال کردن آن ها به بهترین فرد در حرفه خود تبدیل شوید:
۱. روزی یک ساعت در زمینه کاری خودتان مطالعه کنید. تلویزیون و رادیو را خاموش کنید. روزنامه را کنار بگذارید و هر روز قبل از شروع کار در زمینه کاری خودتان مطالعه کنید.
٢. در اتوموبیل تان به برنامه های آموزشی صوتی گوش بدهید. وقتی به این برنامه ها گوش می کنید هرجایی که خواستید دکمه پاز را بزنید تا به آن چه شنیده اید فکر کنید و ببینید که چطور می توانید از ایده های مطرح شده در کارتان استفاده کنید.
٣. به طور دائم در دوره های آموزشی و سمینارهایی که در زمینه کارتان برگزار می شوند شرکت کنید. به دنبال این برنامه ها باشید. در حالی که در خانه هستید و آرامش دارید در دوره های آنلاین شرکت کنید. دوره هایی که شما را قادر می سازند مهارت هایتان را بهبود ببخشید و ایده های مهمی به شما می دهند که می توانید از آن ها استفاده کنید تا موفق تر شوید.
قدرت یادگیری مرکب مانند بهره مرکب، اعجاب انگیز است. هرچه بیشتر یاد بگیرید بیشتر می توانید یاد بگیرید. هرچه بیشتر کار کنید مغزتان بهتر کار می کند و باهوش تر می شوید. و حافظه تان بهتر می شود. هرچه بیشتر یاد بگیرید میان چیزی که یک زمان آموختید و چیزی که زمان دیگری آموختید ارتباط بیشتری پیدا می کنید.
“هرگز از یاد گرفتن و رشد کردن دست برندارید.”
کسب مهارت
برای مهارت پیدا کردن در شاخه کاریتان چقدر زمان لازم است؟ بر اساس گفته کارشناسان کسب مهارت توسط شما به هفت سال یا ده هزار ساعت کار سخت نیاز دارد. هفت سال طول می کشد تا به یک فروشنده ماهر تبدیل شوید. هفت سال طول می کشد تا به یک تاجر موفق تبدیل شوید. هفت سال طول می کشد تا به یک تعمیر کار ماهر موتورهای دیزل تبدیل شوید. هفت سال طول می کشد تا به یک جراح مغز عالی تبدیل شوید. ظاهرا برای اینکه در هر رشته ای به اوج برسید به هفت سال زمان با ده هزار ساعت کار سخت نیاز دارید.
پس بهتر است دست به کار شوید. چون به هر حال زمان در حال گذشتن است. نقطه آغاز کسب مهارت این است که خود را موظف به رسیدن به برتری کنید. من هرگز کسی را ندیده ام که تصمیم داشته باشد به ۲۰ درصد افراد برتر رشته خود بپیوندد و نتوانسته باشد این کار را بکند. و هرگز کسی را ندیده ام که بدون اینکه تصمیم داشته باشد به ۲۰ درصد افراد برتر بپیوندد، بتواند این کار را بکند. ضروری است که در این مورد تصمیم بگیرید و سپس با رفتار آگاهانه، هدفمند و منضبط، تصمیم تان را پیگیری کنید.
منبع: (بهانه بی بهانه، اثر برایان تریسی)
ادامه ی مقالات بهانه بی بهانه را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید