سوق دهنده ی کامل باش
در ادامه ی مقاله ی گذشته اولین سوق دهنده را در اینجا بررسی می کنیم.
کلمات: شخصی که در حالت «کامل باش» قرار دارد اغلب از پرانتز استفاده می کند به عنوان مثال:
«من امروز اینجا هستم، (همانطور که گفتم)، تا در مورد سوق دهندگان شما را آموزش دهم.»
تحلیل رفتار متقابل، یک تئوری شخصیت است. کلمات در وضعیت «کامل باش» بسیاری از اوقات شامل کلمات و عباراتی نظیر این می شوند، حال چه در پرانتز باشند و چه نباشند. این کلمات عباراتی هستند که هیچ اطلاعات تازه ای به آنچه که گفته می شود اضافه نمی کنند. برای مثال: همانند قبل، احتمالا، ممکن است، حتما، کاملا، می توان گفت، همانطور که می بینیم.
نشانه دیگر این است که فرد سخنگو با اعداد و یا حروف سخنان خود را شماره گذاری می کند. «مطالبی را که امروز بررسی می کنیم اینها هستند – یک – بررسی سوق دهندگان و – دو – مطالعه ارتباط آنها با پیش نویس»
لحن صدا: اغلب شبیه «بالغ» است. یعنی به خوبی تنظیم شده است نه آرام و آهسته است و نه تیز و بلند.
ژستها و حرکات بدنی: همانطور که کلمات خود را شماره گذاری می کند با انگشتان خود نیز آنها را می شمارد. دستها ممکن است چانه را لمس کنند، همانند ژست یک «متفکر». نوک انگشتان ممکن است به شکل V روی هم قرار بگیرند.
حالات بدنی: اغلب شبیه «بالغ» به نظر می رسد. صاف، مستقیم و متعادل.
حالات چهره: چشمها به بالا می نگرند (کمتر پایین را نگاه می کنند) و به یک سمت، آن هم معمولا زمانی که شخص در صحبتهای خود مکث می کند. مانند این است که شخص سعی می کند «جواب درست و کامل» را جایی در سقف یا روی زمین بخواند. در همین زمان، دهان اغلب کمی کشیده است و گوشه لبها کمی به سمت بالا قرار دارند.
منبع: (تحلیل رفتار متقابل، یان استورات/ون جونز)
ادامه ی مقالات تحلیل رفتار متقابل را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید