گاو بنفش : بهترین نانوای دنیا
پدر «لیونل پویلین» نانوا و شیرینی پز فرانسوی بود. او از جوانی این حرفه را از خانواده اش به ارث برده بود و به جای اینکه فقط کنار اجاق بنشیند، فکرهای خلاقانه ای به ذهنش رسید. او تحقیق گسترده ای انجام داد و با بیش از هشت هزار شیرینی پز و نانوای فرانسوی در مورد تکنیک هایشان مصاحبه کرد.
او آغازگر استفاده از آرد ارگانیک در فرانسه بود. او پخت نان باگت را کنار زد و عقیده داشت که این نان ها بی مزه و غیرفرانسوی هستند (این نانها قبلا از وین وارد فرانسه می شدند.) او همه ی کتاب های آشپزی را از سراسر جهان گردآوری کرد و مورد مطالعه قرار داد.
نان او همراه با خمیر ترشی که در آن به کار رفته بود فقط با مقداری آرد، آب، استارتر و نمک دریایی در فر هیزمی پخته می شد. او شیرینی پز یا نانوایی را استخدام نکرد زیرا معتقد بود که آنها عادت هایی دارند که به سختی آن را کنار می گذارند و در عوض از جوانانی استفاده کرد که مشتاقانه می خواستند سال ها با او کار کنند.
ابتدا تولیدات او مورد پذیرش فرانسوی ها قرار نگرفت، زیرا آنچه را که او ارائه می داد گستاخانه و متفاوت به نظر می رسید. اما کیفیت فوق العاده ی نان های او و اراده ی پویلین برای درست انجام دادن کارش بالاخره باعث موفقیت او شد. صادقانه باید گفت که امروزه هر رستوران رویایی در پاریس نان و شیرینی های پویلین را سرو می کند.
مردم از سراسر دنیا می آیند و در صف جلوی مغازه ی کوچک او در خیابان «چرچ میدی» صف می کشند و منتظر می مانند تا نان او را خریداری کنند و یا به احتمال زیاد چندین قرص از این نان ها را بخرند.
شرکتی که او تاسیس کرد امروزه این نان ها را به سراسر دنیا حمل می کند. حالا این نان دست ساز به یک محصول جهانی تبدیل شده که ارزش گفت و گو را دارد. لیونل سال گذشته به ارزش بیش از ۱۰ میلیون دلار فروش داشته است.
کسی که سنت شکنی می کند، ابتدا قطعا با عکس العمل بد مردم روبرو می شود، اگر درست شروع کرده باشد و در مسیر انجام کار خود ثابت قدم باشد، مطمئنا کم کم جا می افتد و مردم به محصولش ایمان می آورند. روزی می رسد که محصولش بهترین می شود و نامی برای خود دست و پا می کند. “یکی از رازهای افراد محصولات موفق این است که صبر و شکیبایی دارند و زود نا امید نمی شوند.”
منبع: (گاو بنفش، اثر ست گادین)
ادامه ی مقالات گاو بنفش را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید