ایده پردازان
ایده پردازان
عبارت مورد نظر خود را جستجو نمایید
B2B bertonix content marketing dmark Google Ads host HTML ISP NLP PR pwconf startupgrind video marketing آداب اداری اثر مرکب احتیاط در ریسک کردن است! اخبار جعلی اخبار جعلی و کسب و کارها اخلاق در کار از خوب به عالی استارتاپ گرایند استخدام استراتژی اقیانوس آبی استراتژی های اثر بخش تبلیغات استرس استودیو ایده پردازان استوری اینستاگرام اشتراک‌گذاری محتوا افزایش دنبال کننده در اینستاگرام افزایش ممبر الوپیک انتقاد اندروید انگیزه ایجاد انگیزه در کارکنان ایده ایده های جدید برای توسعه‌ ی کسب و کار در اینستاگرام ایده پردازان ایده پردازم ایلان ماسک و ده قانون موفقیت او ایمیل مارکتینگ اینستاگرام اینستاگرام مارکتنیگ اینستاگرام مارکتینگ بازار ارز بازار بورس بازار سکه بازاریابی بازاریابی ایمیلی بازاریابی اینترنتی بازاریابی تلفنی بازاریابی در وکالت بازاریابی دیجیتال بازاریابی رویدادی بازاریابی سال ۲۰۲۰ بازاریابی محتوا بازاریابی مستقیم بازاریابی ویدیویی بازاریابی ویروسی بازاریابی چریکی بازیچه دست دیگران نباشید بحران کسب و کارها برتونیکس برنامه ایده پردازان برنامه نویسی برند سازی برندسازی شخصی بهانه بی بهانه بهینه سازی محتوا بهینه سازی موتور جستجو بهینه سازی گوگل بیت کوین تامین تجهیزات تبلیغات تبلیغات بازاریابی تبلیغات در گوگل تبلیغات کلیکی تجارت الکترونیک ترفندهای موفقیت تواضع توانمندسازی توسعه کسب و کار تولید محتوا تولید محتوای ویدیویی توییتر تپ‌سی تکنیک فروش تکنیک های وبلاگ نویسی تیزر تبلیغاتی تیم کوک و ده قانون موفقیت او جذب مشتری جعل خبر جف بزوس و ده قانون موفقیت او جلسات کاری جلسه حفظ تمرکز کارمندان حمایت خانواده موفق خرده فروشی خلاقیت خلق بهترین سال زندگی خودافشایی داستان های یک مدیر مارکتینگ دروغ رسانه ای ده قانون موفقیت بیل گیتس دورکاری دورکاری شرکت ها دیجیتال مارکتینگ دی مارک دینامیت موفقیت راه های بهبود نتایج جستجوی گوگل راهکارهای رشد کسب و کار راهکارهای مدیریتی رخت ایرانی رسانه های اجتماعی رشد شخصی رشد غیرمنتظره فروش رفتار سازمانی مثبت رهبران ارزش آفرین رهبری روان‌شناسی روان‌شناسی مدیریت روان‌شناسی کار روزمرگی ریسک سرمایه گذاری زبان بدن زندگی به همین سادگی سئو ساخت موشن گرافیک ساخت هویت تجاری سازماندهی ساماندهی سخنوری سرمایه سلامت سوپر مارکت شبکه های اجتماعی شبکه‌های اجتماعی شکست کسب و کار شیرینی صفحه اول گوگل طراحی سایت طراحی لوگو طراحی محیط طراحی گرافیک طوفان فکری عادت عادت های مثبت عملکرد شغلی فرسودگی شغلی فرهنگ سازمانی فروش فروشنده باهوش فروشگاه اینترنتی فریلنسر فناوری فینتک قدرت بیان قدرت زمان قدرت فروش قدرت مذاکره قرارداد لینکدین مارکتینگ مارکتینگ پلن مارک زاکربرگ متقاعد کردن مثبت اندیشی مثل یک بیلیونر فکر کنید مجموعه ی کارآمد محتوا محصول مدیریت مدیریت بحران مدیریت ریسک مدیریت زمان مدیریت منابع انسانی مدیریت پروژه مدیریت کسب و کار مزیت رقابتی مسئولیت‌پذیری مستر تیستر مشاغل بازاریابی مشاغل محلی مشتری مداری مصاحبه معرفی کتاب منابع انسانی منابع مالی مهارت های تخصصی موتور جستجوی گوگل موتورهای جستجو موشن گرافیک موفقیت موفقیت در بازار کار موقعیت شغلی میوه فروشی نوآوری در مدیریت نکات مهم برگزاری جلسات نیروی کار نیلپر هاست و سرور هدف هشتگ همدلی هوش اجتماعی هوش خلاق واتس آپ وب فارسی وبلاگ نویسی وب مارکتینگ وبینار وقت شناسی ویدئو مارکتینگ ویدیو ویدیو مارکتینگ ویروس کرونا ویروس کرونا و دورکاری ویژگی های لازم یک مدیر پاپکو پخش زنده پول سازی با بازاریابی اینترنتی پویایی پیتر دراکر و ده قانون موفقیت او چطور با هر شخصی صحبت کنیم چه کسی تغییر را کشت چک و سفته کارآفرینی کارآفرینی زنان کارافرینی کارمند بد قلق کافه تهرون کتابفروشی کرونا کرونا و اقتصاد کسب و کار کسب و کار آنلاین کسب و کار خانگی کسب و کار موفق کسب و کارها در کرونا کسب و کارهای اینترنتی کسب و کارهای زنانه کسب و کارهای کوچک کسب و کار کوچک کلانا کلمات کلیدی کمپین حمایت کسب و کار کمپین‌های تبلیغاتی کپی رایتینگ گاو بنفش گزارش گل فروشی یوتیوب
۱۳۹۷/۱۰/۱۲
908 بازدید
بدون دیدگاه
اشتراک گذاری

گاو بنفش : بهترین نانوای دنیا

پدر «لیونل پویلین» نانوا و شیرینی پز فرانسوی بود. او از جوانی این حرفه را از خانواده اش به ارث برده بود و به جای اینکه فقط کنار اجاق بنشیند، فکرهای خلاقانه ای به ذهنش رسید. او تحقیق گسترده ای انجام داد و با بیش از هشت هزار شیرینی پز و نانوای فرانسوی در مورد تکنیک هایشان مصاحبه کرد.

او آغازگر استفاده از آرد ارگانیک در فرانسه بود. او پخت نان باگت را کنار زد و عقیده داشت که این نان ها بی مزه و غیرفرانسوی هستند (این نانها قبلا از وین وارد فرانسه می شدند.) او همه ی کتاب های آشپزی را از سراسر جهان گردآوری کرد و مورد مطالعه قرار داد.

نان او همراه با خمیر ترشی که در آن به کار رفته بود فقط با مقداری آرد، آب، استارتر و نمک دریایی در فر هیزمی پخته می شد. او شیرینی پز یا نانوایی را استخدام نکرد زیرا معتقد بود که آنها عادت هایی دارند که به سختی آن را کنار می گذارند و در عوض از جوانانی استفاده کرد که مشتاقانه می خواستند سال ها با او کار کنند.

ابتدا تولیدات او مورد پذیرش فرانسوی ها قرار نگرفت، زیرا آنچه را که او ارائه می داد گستاخانه و متفاوت به نظر می رسید. اما کیفیت فوق العاده ی نان های او و اراده ی پویلین برای درست انجام دادن کارش بالاخره باعث موفقیت او شد. صادقانه باید گفت که امروزه هر رستوران رویایی در پاریس نان و شیرینی های پویلین را سرو می کند.

بهترین نانوای دنیا

مردم از سراسر دنیا می آیند و در صف جلوی مغازه ی کوچک او در خیابان «چرچ میدی» صف می کشند و منتظر می مانند تا نان او را خریداری کنند و یا به احتمال زیاد چندین قرص از این نان ها را بخرند.

شرکتی که او تاسیس کرد امروزه این نان ها را به سراسر دنیا حمل می کند. حالا این نان دست ساز به یک محصول جهانی تبدیل شده که ارزش گفت و گو را دارد. لیونل سال گذشته به ارزش بیش از ۱۰ میلیون دلار فروش داشته است.

کسی که سنت شکنی می کند، ابتدا قطعا با عکس العمل بد مردم روبرو می شود، اگر درست شروع کرده باشد و در مسیر انجام کار خود ثابت قدم باشد، مطمئنا کم کم جا می افتد و مردم به محصولش ایمان می آورند. روزی می رسد که محصولش بهترین می شود و نامی برای خود دست و پا می کند. “یکی از رازهای افراد محصولات موفق این است که صبر و شکیبایی دارند و زود نا امید نمی شوند.”

منبع: (گاو بنفش، اثر ست گادین)

ادامه ی مقالات گاو بنفش را دنبال کنید…

پیوستن به خانواده ایده پردازان

مقالات مرتبط

مطالبی که شاید برای شما جذاب باشند

دیدگاه های شما

لطفا دیدگاههای خود را با ما در میان بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *