چطور صحبت کردن را طولانی تر کنیم؟
در یک همایش شرکت کرده اید. هر کسی را که ملاقات می کنید از شما می پرسد” اهل کجا هستی؟” اگر در دو کلمه جواب بدهید که مثلا من اهل وینه موکا نوادا هستم، انتظار دارید با شما چگونه برخورد کند؟ کسی که از شما این سوال را کرده با خود می گوید: حالا چه باید بگویم؟
به دیگران و به خودتان لطفی بکنید . هرگز با یک جمله کوتاه جواب این سوال را ندهید. وقتی کسی از شما می پرسد اهل کجا هستی؟ به او جوابی بدهید که حرفی برای گفتن پیدا کند. کافیست یکی دو جمله درباره شهری که در آن زندگی می کنید بگویید. چه بهتر که در رابطه با محل زندگیتان به حقیقتی اشاره کنید یا درباره اتفاق جالبی که آنجا افتاده حرفی بزنید یا درباره اتفاق جالبی که آنجا افتاده حرفی بزنید.
حرفی درباره شهرتان بزنید
هرگاه از شما می پرسند : اهل کجا هستی؟ کافی نیست که صرفا به شهر محل زندگیتان اشاره کنید. چه بهتر که اطلاعاتی درباره واقعیتهای مربوط به شهرتان داشته باشید و پس از آنکه گفتید اهل کدام شهرید، یکی دو جمله ای درباره شهرتان حرف بزنید. اینگونه رفتار یک متخصص ارتباطات را به نمایش می گذارید
طعمه ی ماهی و طعمه ی کوسه متفاوت است
وقتی سر صحبت را باز میکنید باید در نظر داشته باشید با چه کسی صحبت می کنید و چگونه صحبت را ادامه می دهید.
مثلا اگر در یک موزه هستید و کسی از شما می پرسد که اهل کجایید می توانید بگویید: اهل واشنگتن دی سی هستم. میدانید این شهر را همان کسی طراحی کرده که پاریس را طراحی کرده؟
ولی اگر در یک مهمانی خصوصی هستید و کسی این سوال را از شما می پرسد می توانید بگویید: اهل واشنگتن دی سی هستم. و سپس یک موضوع اجتماعی روز را به میان بکشید.
اگر با یک آلمانی صحبت می کنید از ساختمان هایی که با شباهت به معماری آلمان دارند در شهرتان یا مناطق مورد علاقه آنها صحبت کنید.
خلاصه همیشه مقداری اطلاعات عمومی درباره ی شهر خود و سایر مناطق دنیا داشته باشید. این بهترین روش برای احساس نزدیکی به افراد است.
سری مقالات چطور با هر شخصی صحبت کنیم را دنبال کنید
این مطالب رو شما کپی می کنین ؟ ما ایرانی هستینم نمی تونیم بگیم اهل واشنگتن دی سی که ؟!