بُعد جدیدی از ثروت (۱)
هنگامی که بدهی های خود را تمام و کمال پرداخت کردید و به جایی رسیدید که دیگر پول مهم ترین مشکل زندگی تان نبود، باید قاطعانه تصمیم بگیرید که وضعیت را به همین شکل نگه دارید و نگذارید دوباره کمرتان زیر بار بدهی خم شود.
باید این کار را از باورهای ذهنی تان شروع کنید. این باور قدیمی را که ثروتمند بودن فقط به پول ربط دارد کنار بگذارید. اینکه بر اساس یک سری اعداد و ارقام و مقایسه ی خود با دیگران به این نتیجه برسید که فقیر هستید یا ثروتمند، کاری کاملا اشتباه است. هر فرد فقیری کس دیگری را می شناسد که از خودش فقیرتر است و هر فرد پولداری هم کس دیگری را می شناسد که از خودش پولدارتر است. نمی توان هیچ کس را تنها به این دلیل که پول زیادی ندارد فقیر دانست.
ثروتمند یا فقیر بودن یک فرد، به میزان آگاهی و هوشیاری او بستگی دارد. کسی که نسبت به ثروت خود آگاه باشد، دیر یا زود به ثروت مادی هم دست خواهد یافت. کسی که خود را ثروتمند بداند، حتی اگر دارایی های زیادی هم نداشته باشد، احساس ثروتمند بودن می کند.
شما می توانید همین حالا ثروتمند شوید؛ همین حالا که در حال خواندن این مطالب هستید. خیلی ساده است: فقط کافی است به جای اینکه روی چیزهایی که ندارید تمرکز کنید، چیزهایی را که دارید ببینید و به خودتان بگویید: “من ثروتمند هستم.” اگر الان نتوانید این جمله را بگویید، تا ۱۰ سال دیگر هم نمی توانید.
مهم نیست که در این ۱۰ سال چقدر پول بدست می آورید یا از دست می دهید، مهم این است که در هر شرایطی که هستید، نقاط مثبت زندگی تان را ببینید و خودتان را ثروتمند بدانید. چنین دیدگاهی در مورد زندگی، آرامش را به شما هدیه می کند و باعث می شود احساس کنید چیزی را که همیشه به دنبال آن بوده اید بدست آورده اید.
با رعایت نکاتی که در این مقاله و مقاله های آینده ذکر می کنیم، دارایی های مادی تان را تحت کنترل خواهید گرفت و بعد جدیدی از ثروت را تجربه خواهید کرد.
- مخارجتان را یادداشت کنید
لازم نیست در این کار وسواس به خرج دهید. مهم نیست با لیست هایی که می نویسید چه کار می کنید. چیزی که اهمیت دارد این است که وقتی مخارجتان را می نویسید، آگاهی بیشتری نسبت به آنها دارید و بهتر می توانید هزینه هایتان را کنترل کنید. این کار باعث می شود از بسیاری از خریدهای غیر ضروری و لحظه ای صرف نظر کنید.
خودتان را ثروتمند بدانید و در عین حال میانه رو باشید. احساس ثروت نباید شما را به سمت ولخرجی های افراطی بکشاند.
منبع: (زندگی به همین سادگی، تیکی کوستن ماخر)
ادامه ی مقالات زندگی به همین سادگی را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید