بهانه بی بهانه : پاداش بزرگ
اصلی ترین پاداشی که از طریق حل مشکلات خود به دست می آورید فرصت حل کردن مشکلات بزرگ تر و مهم تر در زندگی تان است. میزان حقوق، سرعت ترفیع گرفتن و بنابراین پیشرفت تان در کار اکثرا توسط توانایی تان در حل مشکلات، تعیین می شود. هر چه بیشتر روی راه حل مشکلات تمرکز کنید راه حل های بیشتری را پیدا خواهید کرد و نقش تان برای شرکت تان ارزشمند تر خواهد بود.
روی دیگر سکه عزت نفس، کارایی فردی است. میزان کارایی فردی این گونه تعریف می شود:
«اینکه فکر می کنید برای حل مشکلات و سختی های کار روزانه و رسیدن به اهداف خود تا چه حد لیاقت دارید.»
هرچه از نظر خودتان برای حل مشکلات و سختی های زندگی روزمره لیاقت بیشتری در خود سراغ داشته باشید بیشتر از خودتان خوشتان خواهد آمد. هرچه بیشتر از خودتان خوشتان بیاید برای حل مشکلات بزرگتر و کسب نتایج بزرگتر لیاقت بیشتری پیدا خواهید کرد. و این موضوع راه حل مهمی برای حل مشکلات شماست.
عامل تعیین کننده موفقیت
در کارتان توانایی شما در حل مشکلات تا حد زیادی هر چیزی را که کسب می کنید تعیین می کند. افرادی که در حل مشکل خوب عمل می کنند بعضی از ارزشمندترین و محترم ترین افراد در هر حوزه ای محسوب می شوند. به همین دلیل موفقیت را این طور تعریف کرده اند: «توانایی حل مشکلات.»
این همچنین به آن معنا است که شادی یعنی توانایی حل مشکلات. رهبری یعنی توانایی حل مشکلات. وقتی در زمان مواجهه با مشکلات و بحران های غیر قابل اجتناب زندگی روزمره انضباط فردی را رعایت کرده و خود را کنترل می کنید در هر کاری که انجام می دهید لایق تر و موثر تر عمل خواهید کرد. و همه افراد دور و برتان برای شما عزت و احترام بیشتری قائل خواهند بود. و حس قدرت و لیاقت زیادی را تجربه خواهید کرد. و در مدت کوتاهی به یکی از ارزشمند ترین افراد در شرکت تان تبدیل خواهید شد.
حل مشکلات مانند حل معادلات ریاضی است. یعنی با تمرین و تکرار می توان این مهارت را آموخت. این کار را با تعیین بزرگترین مشکلاتی که امروزه با آن ها مواجه هستید آغاز کنید. برای حل مشکلاتی که در محل کار به طور روزمره با آن ها مواجه می شوید مسئولیت کامل را بپذیرید و سپس به راه حل ها فکر کنید. بزرگترین مشکلات شخصی و کاری خود را به صورت واضح تعریف کنید. آنها را یادداشت کنید وسپس با این سوال شروع به حل مشکل خود کنید: مشکل از کجاست؟ چرا این موضوع پیش آمده است؟
منبع: (بهانه بی بهانه، اثر برایان تریسی)
ادامه ی مقالات بهانه بی بهانه را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید