بهانه بی بهانه : لذت پس انداز کردن
وقتی خرج کردن را کنترل و شروع به پس انداز کردن می کنید یک معجزه در درون تان رخ می دهد. و از اینکه پولی در حساب بانکی تان دارید احساس شادی می کنید. حتی اگر این حساب را تنها با ۱۰ دلار باز کرده باشید این عمل به شما احساس کنترل خود و قدرت فردی بیشتری می دهد. همین کار موظف کردن خود به پس انداز کردن پول باعث می شود احساس کنید قدرتمند تر هستید و کنترل سرنوشت خود را بیشتر در دست دارید.
هر بار که پول بیشتری می گیرید آن را به حساب آزادی مالی تان می ریزید. در نهایت موجودی حساب آزادی مالی تان افزایش پیدا می کند. بعد در حالی که موجودی آن افزایش پیدا می کند شما موفق به استفاده از دو قانون می شوید: قانون جذب و قانون انباشت.
از آنجایی که پول شما در این حساب تان به دلیل افکار و احساسات تان تشعشعاتی به خود گرفته است یک حوزه انرژی ایجاد می کند که باعث جذب پول بیشتری به این حساب می شود. اگر به مدت یک سال ماهی ۱۰ دلار پس انداز کنید تعجب خواهید کرد که با گذاشتن مقادیر اضافه پولی که در این حساب گذاشته اید به جای اینکه فقط ۱۲۰ دلار داشته باشید به احتمال زیاد بیشتر از ۲۰۰ دلار خواهید داشت. اگر ماهی ۱۰۰ دلار پس انداز کنید احتمالا در پایان یک سال بیشتر از ۲۰۰۰ دلار در حساب تان پول خواهید داشت.
بر اساس قانون انباشت: «هر دستاورد بزرگی نتیجه انباشت دستاوردهای کوچک زیادی است.»
قانون جذب می گوید: «شما همان چیزهایی را به زندگیتان جذب می کنید که با افکار غالب تان هماهنگ باشند.»
به دلیل وجود این قوانین حساب آزادی مالی شما شروع می کند به رشد کردن با معجزه بهره مرکب. هر چه پول بیشتری در حساب بانکی تان داشته باشید انرژی بیشتری تولید می شود و پول بیشتری جذب زندگی تان می شود. حتما شنیده اید که می گویند: «پول پول میاره» این واقعیت دارد. وقتی شروع به پس انداز و انباشت پول می کنید کائنات پول بیشتر و بیشتری را به سمت شما هدایت می کند تا پس انداز و انباشت کنید. هر کسی که تا به حال این اصل پس انداز مداوم را به کار برده است از اینکه به چه سرعتی وضعیت مالی اش بهتر می شود تعجب کرده است.
رویکردتان را در مورد پول تغییر بدهید. قانون رسیدن به استقلال مالی این است که: «اول به خودتان پول بدهید.» اکثر مردم هر چیزی را که پس از کسر هزینه های ماهانه برایشان باقی می ماند پس انداز می کنند. تازه اگر چیزی باقی مانده باشد. اما در واقع باید اول پول خودتان را بدهید، اولین بخشی که از هر پولی جدا می کنید باید سهم خودتان باشد.
منبع: (بهانه بی بهانه، اثر برایان تریسی)
ادامه ی مقالات بهانه بی بهانه را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید