بدانید چه موقع تا دیر وقت بمانید و چه موقع زود بروید
یکی از قوانین نانوشته برای موفقیت این است که باید بعد از ساعات کاری هم در محل بمانید؛ چون دیگران می مانند. بازیکنان قانون هر وقت اراده کنند به منزل می روند و این همیشه زودتر از دیگران است.
دقیقا مانند ساعت ورودتان به اداره در صبح ها است. کسی نگفته است که شما باید زود برسید. این یکی از قوانین نانوشته است که نیاز به دانستن آن داریم و می توان آن را برای پیشبرد اهداف مان به کار گرفت. هدف این است که دیگران تصور کنند شما نیز به سختی دیگران کار می کنید.
قرار است راهی بیابید تا شما را فردی مطیع و پر کار بدانند، در حالیکه حقیقتا مجبور نیستید زیرا شما برتر هستید. شما وظایف خود را در ساعات کاری ثبت شده به انجام می رسانید، بنابراین نیازی نیست که بیشتر از زمان مقرر در شرکت بمانید.
اگر تا کنون به رفتار یک مُبلغ انگیزه دقت کرده باشد، خواهید دید آنها هنگامی که از مخاطبان پرسشی می کنند، دستان خود را بالا می برند، این کار سبب می شود شما نیز به صورت خودکار دست خود را بالا ببرید، زیرا در سالن دستی وجود دارد که بالاست.
فقط کافی است تا یکی از شما در زمان مقرر شرکت را ترک کند تا دیگران نیز از او پیروی کنند. ماندن شما در اداره به این دلیل که دیگران هم می مانند، بخشی از زندگی مدرن اداری است. همه تصور می کنیم که دیگران ما را زیر نظر دارند، همانگونه که ما نیز نسبت به آنها این طوریم.
اینکه ابتدا چه کسی برای استراحت می رود، چه کسی اداره را ترک می کند، چه کسی با خشم رئیس مواجه می شود، این باور کاذبی است. به طور قطع، اولین کسی که محل کار را ترک می کند، چیزی از دست نخواهد داد، بلکه دیگران را نیز آزاد می کند.
افراد گمان می برند که زودتر رفتن (در اصل در وقت مقرر رفتن) و زمانی که از ابتدا بنا را بر آن گذاشتیم؛ توجه دیگران را جلب خواهد کرد و در نظر آنها تنبل و از زیر کار در رو جلوه خواهیم کرد. ولی چنانچه با اعتماد به نفس و صادقانه قصد رفتن کنیم، چنین اتفاقی نخواهد افتاد. فقط زمانی در نظر دیگران بد جلوه خواهیم کرد که دزدکی و مخفیانه از در پشتی در برویم.
بنابراین به راحتی برای آنها دست تکان دهید و بگویید؛ “لطفا نفر آخر چراغ ها را خاموش کند.” این که منصفانه است تا بگوییم هر کس به اندازه ی شما در کار خود لیاقت دارد، می تواند زود برود و شما قادرید به موقع وظایف خود را به انجام برسانید، جای بحث و گفتگو دارد. ولی شما مجازید تا اینگونه فکر کنید!
(منبع: قانون موفقیت در بازار کار، ریچارد تمپلر)
ادامه مقالات موفقیت در بازار کار را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید