موفقیت اتفاقی نیست ؛ شکست هم همینطور
موفقیت، اتفاقی پیش نمی آید. متاسفانه شکست هم همین طور است. شما وقتی موفق می شوید که به طور مرتب کارهایی را انجام بدهید که افراد موفق انجام می دهند تا زمانی که آن کارها برایتان به صورت عادت در بیایند. به همین ترتیب اگر کارهایی را که افراد موفق انجام می دهند انجام ندهید شکست خواهید خورد. در هر دو مورد طبیعت خنثی عمل می کند. طبیعت از هیچ چیزی طرفداری نمی کند. برای طبیعت این مسئله اهمیتی ندارد.
اتفاقی که برای شما می افتد فقط یک قانون است؛ قانون علت و معلول. شما می توانید به خودتان به عنوان ماشینی نگاه کنید که به صورت پیش فرض مکانیسم تعریف شده ای دارد. مکانیسم پیش فرض شما همان جذب شدن غیر قابل اجتناب به سمت عامل سرعت و سادگی و اصل حداقل مقاومت است که در مقدمه از آنها حرف زدم. عدم وجود انضباط فردی موجب می شود که تسلیم این دو عامل شوید و این اصلی ترین دلیل کم کاری و به فعل در نیاوردن توانایی های بالقوه است.
“وقتی عمدا، آگاهانه و به طور مرتب کارهایی را انجام ندهید که شما را به سمت موفقیت هدایت می کنند، مکانیسم پیش فرضتان مشغول به کار می شود. و به این ترتیب مشغول کارهای جالب، ساده و کم ارزشی می شوید که شما را به سمت ناامیدی، نگرانی های مالی و شکست در بلندمدت، هدایت می کنند.”
رازهای موفقیت
یک بار یک خبرنگار تلویزیون از اچ. ال. هانت که در زمینه چاه های نفت فعالیت می کرد و زمانی ثروتمندترین میلیاردر خودساخته در جهان بود پرسید که «راز موفقیت» اش چه بوده است. او پاسخ داد: «برای موفق شدن فقط سه چیز لازم است. اول باید تصمیم بگیرید که دقیقا از زندگی چه می خواهید. دوم اینکه تصمیم بگیرید در ازای رسیدن به اهدافتان حاضر به پرداخت چه بهایی هستید؟ و سوم ،که مهم ترین بخش محسوب می شود اینکه: با خودتان عهد ببندید که بهای رسیدن به هدف تان را پرداخت کنید.»
بعد از اینکه فهمیدید از زندگی چه می خواهید یکی از مهم ترین لازمه های رسیدن به موفقیت، کیفیت تمایل شما برای رسیدن به آن است. افراد موفق مایل به پرداخت بهای آن هستند. فرقی نمی کند که چه هدفی داشته باشند و رسیدن به آن چقدر طول بکشد تا زمانی که به نتایج دلخواه خود برسند به این کار ادامه می دهند.
همه می خواهند موفق شوند. همه می خواهند سالم، شاد، لاغر و ثروتمند باشند. اما اکثر مردم حاضر نیستند بهای رسیدن به این چیزها را بپردازند. هر از چند گاهی ممکن است مایل باشند بخشی از بهایش را بپردازند اما حاضر نیستند کل بهای آن را بپردازند. این افراد همیشه جلوی موفقیت خودشان را می گیرند. آنها همیشه برای توجیه انضباط نداشتن خود و مجبور نکردن خود به انجام کارهایی که برای رسیدن به هدف هایشان الزامی است، بهانه هایی دارند.
منبع: (بهانه بی بهانه، اثر برایان تریسی)
ادامه ی مقالات بهانه بی بهانه را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید