هدف جویی خود به خود
کبوتر لانه یابی را بگیرید و او را در قفس بیندازید، روی قفس را با پتویی بپوشانید، قفس را در جعبه ای بگذارید و بعد جعبه را در یک کامیون قرار بدهید. می توانید هزار مایل در هر جهتی که خواستید حرکت کنید. و بعد وقتی درِ کامیون را باز می کنید، جعبه را بیرون می آورید، پتو را بر می دارید و کبوتر لانه یاب را از قفس آزاد می کنید، می بینید کبوتر به آسمان پرواز می کند، سه بار چرخ می زند، بعد به جانب لانه اش که هزار مایل از او فاصله دارد به حرکت در می آید.
شما مانند کبوتر لانه یاب از توانایی هدف جویی برخوردارید. با صرفا تصمیم گیری در این مورد که چه می خواهید، به سمت هدف خود به حرکت درمی آیید و هدف هم به شما نزدیک می شود. درست در زمان و مکان مناسب شما و هدفتان به هم می رسید.
اگر هدف شما این است که شب به خانه بروید و تلویزیون تماشا کنید، تقریبا با اطمینان به این خواسته می رسید. اگر هدف شما این است که زندگی عالی، سرشار از سلامتی، خوشبختی و موفقیت داشته باشید، به این خواسته هم می رسید. مانند یک کامپیوتر، مکانیسم هدف جوی شما داوری کننده نیست. بلکه خود به خود و پیوسته کار می کند تا خواسته شما را برآورده سازد.
طبیعت به بزرگی و کوچکی هدف های شما کاری ندارد. اگر برای خود هدف های کوچک در نظر بگیرید، مکانیسم هدف جوی شما شرایطی را فراهم می آورد که به هدف های کوچک برسید. اگر برای خود هدف های بزرگ در نظر بگیرید، این توانمندی طبیعی کاری می کند که به هدف های بزرگ دست پیدا کنید. اینکه در زندگی چه هدف هایی، با چه بزرگی برای خود در نظر بگیرید تنها به خود شما مربوط می شود.
(منبع: هدف، برایان تریسی)
ادامه ی مقالات هدف را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید