وقتی تصویر یا اسم آجیل و خشکبار به چشم و گوش میرسد بسیاری از ما به یاد شب عید میافتیم. روزهای آخر اسفند در آجیل فروشیهای معتبر جای سوزن انداختن نیست و مردم وقت زیادی رو در صفهای طولانی آجیل سپری میکنند. من یک ایدهپردازم اینبار به سراغ خشکبار تواضع یکی از قدیمیترین و موفقترین خشکبارهای ایران رفته که اکنون به برندی معروف تبدیل شده است.
خشکبار تواضع در سال ۱۳۱۵ در شهر تبریز آغاز به کار کرد. جلیل یوسفپور در مصاحبهای از شکلگیری کسب و کارشان اینگونه میگوید: در هفت سالگی هم درس میخواندم و هم در آجیل فروشی پدرم با علاقه کار میکردم. پدرم حدود ۱۳۵ سال پیش نام تواضع را روی مغازه گذاشت. ایشان خیلی دست و دلباز بودند و آن زمان هرکسی سه گرم تخمه میخرید مقداری پسته روی آن میریخت. در حال حاضر نیز وقتی مشتریها از محصولات میل میکنند ما بسیار خوشحال میشویم و این از ویژگیهای تواضع است.
جلیل یوسفپور میگوید: بزرگترین تفریح من در زندگی کار است. من عاشق کارم هستم و از ۶:۳۰ صبح تا ۹ شب کار میکنم. همسرم در موفقیت من نقش بسیار مهمی داشته و ایام تعطیل وقتی من سرکار بودم یا شب عید بدون هیچ اعتراضی همراهیام کرده. در حال حاضر پسرم و نوهام امید نیز در کنار من هستند و ما با هم کار میکنیم.
ما به شعبهی میدان ولیعصر رفتیم، کیفیت خشکبار و پرسنل خوش برخورد باعث شد تا زمان زیادی را در آنجا بگذرانیم و از عکاسی و حضور در آنجا لذت ببریم. تواضع شعبههای دیگری نیز در پارک وی(شعبه اصلی)، ولیعصر روبروی پارک ساعی، سعادت آباد و نیاوران دارد. علاوه بر آجیل و میوههای خشک، شیرینیهای لذیذی در آنجا پیدا میکنی که خیلی از آنها مثل باقلوای یزد، گز اصفهان، سوهان قم، برنجی کرمانشاه و شیرینیهای قزوین را از شهرهای دیگر میآورند.
تجربهی خرید خودتان از تواضع را برای ما بنویسید.
دیدگاهتان را بنویسید