ایده پردازان ۳۹(۲): شرکت بزرگ آی کن ۱درصد از سهم جهانی
در قسمت دوم برنامه ی آی کن، محسن جمالی می گوید: هنوز کشور ما اهمیت نرم افزار را درک نکرده است. از طرف دیگر برخلاف ایران، کشورهای همسایه این موضوع را درک کرده اند، اما به خاطر مشکلات دیپلماتیکی که با جهان بیرون پیدا کرده ایم، همه ی برنامه های ما بهم ریخته است.
محمدرضا قابلی می گوید: بزرگ ترین چالش پیش روی ما، مشکلات و چالش های اقتصادی است. او از ناپایداری های اقتصادی صحبت می کند که تمام برنامه ریزی های شرکت آی کن را تحت تاثیر خودش قرار می دهد.
محمود شفقتی، مسئول امور اداری آی کن، از چالش های اداری می گوید. از اینکه باید تمام کارمندان را راضی نگه دارند که این کار سختی ست، چون انسان ها علایق و سلایق مختلفی دارند و تطبیق با همه ی آنها ممکن نیست.
مجید حصارکی در ادامه ی صحبت های محمد شفقتی، از کمبود نیروی متخصص در بخش هایی همچون VR (واقعیت مجازی)، AI (هوش مصنوعی) و IOT (واقعیت افزوده) می گوید و از نظر او آینده در دستان همین هاست و در ایران باید در این بخش ها زیاد کار شود که در حال حاضر اینطور نیست.
محسن جمالی از نگرش آی کن به آینده می گوید؛ که تا سال ۲۰۲۵ را برنامه ریزی کرده اند. همچنین اضافه می کند که در حال حاضر آی کن حدود ۱۷ تا ۱۸ درصد از سهم بازار اتوماسیون را در اختیار دارد.
محمدرضا قابلی می گوید من در مصاحبه های استخدامی، اصلا به مدرک تحصیلی فرد توجه نمی کنم. اولویت من روحیه ی کار تیمی در فرد و علاقه اش به کار و تخصص اوست. مدرک داشتن دلیل بر داشتن تخصص نیست. او اضافه می کند آی کن باید در آینده یک بازار قوی در خارج از ایران داشته باشد.
در آخر محسن جمالی ادامه می دهد تلاش برنامه ریزی شده و هدفمند منجر به موفقیت می شود او اضافه می کند که آی کن برای برنامه ریزی هدفمند از تکنیک تریز استفاده می کند که این تکنیک توانسته است کمک زیادی به آنها بکند.
در ادامه پیشنهاد می شود این گفتگوی جذاب را به طور کامل ببینید…
دیدگاهتان را بنویسید