مهارت های لازم در دنیای آینده
نظم
کنجکاوی گه گاه جرقه ی یادگیری را می زند و منجر به این میشود تا ایده ها و موضوعاتی را بررسی کنید که به آنها علاقه ی سطحی دارید. ولی یادگیری واقعی نیازمند نظم است و باید عمیق تر شوید و موضوعاتی را مطالعه کنید که در نگاه اول جذاب نیستند ولی واقعا شما را به فکر وادار می کنند. بسیاری از مطالب مانند فلسفه یا مباحث عینیت گرایی باعث سردردند. وقتی آنها را گوش می دهید باید مرتب به لغتنامه مراجعه کنید.
ولی این سردرد جز سردردهای خوب است. سردردی که ناشی از تفکر درباره ی مفاهیم عمیق ، یادگیری لغات جدید و توسعه ی فرایندهای جدید است.
بصیرت
بصیرت این روزها دُرِ نایابی شده است . بسیاری از افراد احساس بی ارزشی می کنند و عزت نفس پایین دارند و بنابراین سرسختانه به دنبال افرادی می گردند که به آنها بگویند به چه فکر کنند. این کار فشار تصمیم گیری ، تشخیص حقیقت از خیال و فکر کردن درباره ی خودشان را از روی افراد بر می دارد…
وقتی در معرض اطلاعات جدیدی قرار می گیرید ، در ابتدا باید آن اطلاعات را از طریق بصیرت تان تحلیل کنید . این توانایی به شما امکان می دهد تا با ارزیابی عینی اطلاعات ارائه شده ، گزینه هایی را پیش روی خود ببینید و در نهایت تصمیم درستی بگیرید .
ولی اگر کلیه ی اطلاعات را کورکورانه بپذیرید ، چنین چیزی رخ نمی دهد. افراد باهوش به این مسئله واقف اند که هر اطلاعاتی که به آنها ارائه می شود با کمی تعصب همراه است.
منبع: احتیاط در ریسک کردن است (رندی کیج)
سری مقالات احتیاط در ریسک کردن است را دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید