نظم نوین جهانی
شور و اشتیاقی را در نظر بگیرید که مردم کشورهای عضور اتحادیه ی جماهیر شوروی سابق برای تجارت آزاد نشان می دهند، تمرکزی را هم که برخی کشورها روی آموزش دارند به آن اضافه کنید و در این صورت، ظرفیت بالقوه ی نظم جهانی را دارید.
نشانه های کوچکی مبنی بر بیداری غرب وجود دارد و خوشبختانه این روند تداوم خواهد داشت. ولی در حال حاضر این مزیت از آن بسیاری از کشورهای در حال توسعه ی کوچکتر است. برون سپاری بیشتر می شود ولی شرکت ها به جای استفاده از این رویکرد برای استفاده از نیروی کار ارزان تر به دلیل دسترسی به خیل عظیم نیروهای کار آموزش دیده ی بهتر و با انگیزه تر برون سپاری می کنند.
فناوری آشوبگر میلیون ها شغل را از بین می برد و سایر مشاغل نیازمند تغییر بنیادین اند. شبیه سازی همراه با سایر پیشرفت های فناوری پزشکی و افزایش طول عمر، اوضاع را از این نیز به هم ریخته تر می کنند. سیاست های مالی دولت های بی مسئولیت دنیا را تهدید می کنند.
قدرت از غرب به سمت کشورهای در حال توسعه و حتی کشورهای جهان سومی می رود. نظام آموزشی شما و فرزندان تان را برای موفقیت در اقتصاد جدید آماده نمی کند. بنابراین در نظم نوین جهانی شرکت ها و افراد چطور می توانند رقابت کنند و در بازی باقی بمانند؟
منبع: احتیاط در ریسک کردن است (رندی کیج)
سری مقالات احتیاط در ریسک کردن است را دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید