ریسک ماندن در نظام آموزشی قدیمی
تعداد ثبت نامی های دانشگاه های پوینت در کارولینای شمالی سه برابر بیشتر شده است چون این دانشگاه با جسارت تمام به برخی از مسائل مرتبط با تغییرات در آینده می پردازد و دانشجویان را برای آینده ای سرشار از موفقیت آماده می کند و پایش را فراتر گذاشته و به سوی آموزش جامع ، برنامه ای درسی با تاکید بر یادگیری تجربی و تمرکز بر زندگی مبتنی بر ارزش حرکت کرده است.
این دانشگاه برای ارائه ی آموزش های مرتبط در دنیایی که به سرعت در حال تغییر است سخت تلاش کرده است. این کار را با اتخاذ اقداماتی از قبیل افزودن رشته های جدید مانند بازی تعاملی، فراهم کردن فرصت کارآموزی بیشتر برای دانشجویان ، ارائه ی فرصت های مطالعاتی در ۲۵ کشور جهان فراهم کردن فرصتی برای کسب تجربه در محیط های خارج از دانشگاه در مکان هایی مانند بورس و استفاده از رهبران فکری مانند ملکوم گلدول انجام داده است.
این دگرگونی در این دانشگاه زیر نظر دکتر نیدو کوبین که در سال ۲۰۰۵ رییس دانشگاه شد صورت گرفته.
کوبین خود یک کارآفرین بود که با ۵۰ دلار به آمریکا آمد و به یک نماد موفقیت تبدیل شد. به احداث یک بانک کمک کرد و رئیس کمیته ی اجرایی یکی از شرکت های مالی فورچون با ۱۷۵ میلیارد دلار سرمایه و ۳۵۰۰۰ کارمند است.
او از دنیای واقعی اقتصاد آمده و عملکردش در دانشگاه پوینت نشان می دهد که به جای درستی می رود.
او در مورد چالش های آموزش می گوید:
تعداد موسسه های آموزشی کم خواهد شد و تقاضا نیزکاهش می یابد، آکادمی های تحول گرا مانند دانشگاه های پوینت موفق خواهند شد در حالی که آکادمی های تعاملی که در گذشته به سر می برند دچار مشکل می شوند. فرصت رشد واقعی در ساخت دانشگاهی است که هزینه ی معقولی داشته باشد و در دسترس عموم مردمی قرار بگیرد که درصورت نبود این دانشگاه به دنبال تحصیل نمی روند.در اینجاست که میبینید کلاس های آنلاین و مانند آن به منصه ی ظهور می رسند.
در وب سایت دانشگاهها می بینیم که چطور با افتخار از احداث ساختمان های عظیم جدید حرف می زنند. آینده شان را خواهیم دید!
با رعایت احتیاط می توان تصور کرد یکی از این ساختمان های جدید کتابخانه ای است که در آن لغت نامه و دائره معارف نگهداری میشود. نسل دیجیتال نه تنها نمی داند لغت نامه چیست بلکه اصلا به استفاده از آن نیازی ندارد.
قطع به یقین خلق موفقیت در اقتصاد مستلزم دانشجویانی است که بیشترین بار مسئولیت آموزش را خود به دوش می کشند.کمتر به فکر مدرک هستند و بیشتر به فکر فراگیری مهارت های کاربردی اند.
منبع: احتیاط در ریسک کردن است (رندی کیج)
سری مقالات احتیاط در ریسک کردن است را دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید