دومین مرحله ساده سازی؛ سازماندهی امور مالی
طبق نظر سنجی یک موسسه در آلمان، معلوم شد که ده ها سال است، پول در رده ی اول لیست مربوط به عوامل خوشبختی قرار دارد. ۸۰ درصد از آلمانی ها رهایی از دغدغه های مالی را لازمه ی خوشبختی می دانستند.
خیلی ها می گویند: “وقتی پولدار شوم، خوشبخت خواهم بود!” ولی گفتن خود این جمله، مانع خوشبختی آنها می شود. اگر در حال حاضر احساس خوشبختی نمی کنید و فکر می کنید اگر در آینده پولدار شوید، این پول باعث خوشبختی شما می شود، باید بگویم که این امید شما بیهوده است.
ذهنیت خود را در مورد رابطه ی خوشبختی و ثروت عوض کنید و بگویید: “اگر خوشحال باشم و احساس خوشبختی کنم، شانس این را دارم که پولدار شوم.” ضرب المثلی هست که می گوید: “ثرتمند کسی ست که می داند به اندازه ی کافی دارد.”
کلید خوشبختی این است که بتوانید از آنچه دارید لذت ببرید، حتی اگر از نظر دیگران چیز چندان ارزشمندی نداشته باشید.
تعادل فکری داشته باشید
در رابطه با مسائل مالی یک تناقض آشکار وجود دارد و آن این است که تنها زمانی می توانید پول بیشتری بدست آورید که فکر آن را از سرتان بیرون کنید! اگر همیشه به فکر پول باشید، راه دستیابی به ثروت بسته می شود.
اما از طرف دیگر، وقتی می گوییم نباید همیشه به فکر پول باشید، منظورمان این نیست که باید نسبت به آن بی تفاوت باشید. خیلی ها می گویند: “پول اصلا برای من مهم نیست.” این افراد با این حرف، راه شان را برای رسیدن به ثروت سد می کنند و یک ترمز ذهنی برای خود بوجود می آورند و به خودشان می قبولانند که واقعا پول نمی خواهند.
کسی که تعادل فکری داشته باشد می گوید: “من سخت کار می کنم و از هر فرصتی برای بکار گرفتن توانایی هایم استفاده می کنم تا موفق شوم. اما اگر هم نشد، با آن کنار می آیم.”
منبع: (زندگی به همین سادگی، تیکی کوستن ماخر)
ادامه ی مقالات زندگی به همین سادگی را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید