در ادامه ی سری مقالات مثل یک بیلیونر فکر کنید مطلب زیر را دنبال کنید.
کلی شاور استاد روانشناسی دانشکده ی ویلیام و ماری معتقد است که ما اهمیت نمی دهیم دیگران درباره ی ما چه فکر می کنند. خانم شاور می گوید: «آنها فقط به کاری می پردازند که انجام میدهند و از فعالیتهای شان خوشحال اند.» من هم با ایشان موافقم. برای مثال، پدر من فکر می کرد در مانهاتان ضرر خواهم کرد، اما من به حرف او گوش نکردم؛ چون، بینش خود را داشتم و می خواستم کار خود را انجام دهم. یکی از بیلیونرهای مورد علاقه ی من وارن بافت است که او نیز از بینش خود پیروی می کند. او در دوران تب طلا همرنگ جماعت نشد و اگرچه بسیاری از بزرگان، او را به این دلیل که همچنان به شکل یک سرمایه گذار سنتی باقی مانده است، به باد انتقاد گرفتند، اما مقاومت کرد و تسلیم موج عمومی نشد.
اکنون وارن دوباره مثل یک نابغه به نظر می رسد. یکی از نکاتی که درباره او به راستی تحسین برانگیز است، این است که در طول تمام سالهایی که مدیر تشکیلات برگشایر – هاتاوی بوده است، حتی یکی از سهام شرکت خود را نفروخته است. یکی دیگر از نظریه پردازان این زمینه به نام مایکل مک کبی، روان شناس و مشاور، اعتقاد دارد که بیلیونرهایی مانند جف بزوس، استیو جابز و تد ترنر تا حدودی موفقیت خود را مدیون این هستند که به نوعی خودشیفته اند؛ خودشیفتگانی که استعداد خود را با تمرکز و سرسختی صرف به دست آوردن امیال خود کرده اند، حتی اگر گاهی به بهای از دست دادن یا لطمه زدن به اطرافیانشان بوده است.
مک کبی در کتاب خود به نام خودشیفتگی مؤثر شما را متقاعد می کند که اگر بخواهید تجارت را شروع کنید، خودشیفتگی می تواند ویژگی مفیدی باشد. به طور معمول، فرد خودشیفته نظریات منفی و مخالف را نمی شنود. من به حرف مردم گوش میدهم، اما نظر خودم چیز دیگری است. ریچارد کونیف در کتاب تاریخچه ی طبیعی ثروت مطلب را به این صورت بیان می کند: «به طور معمول در تیپ های شخصیتی آلفا اراده و عزم قاطعی دیده می شود که از آن برای تحمیل دیدگاه های شان به دنیا و اعتماد غیرمنطقی به تحقق اهداف غیرمعقول که گاه به سرحد جنون کشیده میشود، استفاده می کنند.»
منبع: مثل یک بیلیونر فکر کنید (دونالد ترامپ)
سری مقالات مثل یک بیلیونر فکر کنید را دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید