ذهن ناخودآگاه و مدیریت زمان
عادت های مدیریت زمان، انتخابی هستند. شما می توانید با کفایت بودن یا بی نظم بودن را انتخاب کنید. شما می توانید روی با ارزش ترین وظایفتان تمرکز کنید یا اینکه وقتتان را به اموری اختصاص دهید که هیچ ارزشی برای زندگی تان ندارند. اختیار با شماست.
نقطه شروع برای فراموش کردن برنامه ریزی های قبلی و از میان برداشتن موانع ذهنی در راه مدیریت زمان، تصمیم گیری شفاف و روشن برای رسیدن به بهترین روش استفاده از وقت است. برای استفاده از تمام دقایق و ساعت ها باید همین حالا و از همین موقعیت فعلی تصمیم بگیرید که متخصص مدیریت زمان شوید. هدف شما باید این باشد که آن قدر خوب وقتتان را مدیریت کنید که برای دیگران الگو باشید.
گفتگوی درونی مثبت داشته باشید
اولین روش برنامه نویسی برای ذهن ناخوداگاه گفتگوی درونی مثبت یا استفاده از جمله های تاییدی مثبت است. این باورها، فرمان هایی هستند که از ذهن خودآگاه به ذهن ناخودآگاه می رسند. آنها جمله هایی هستند که شما با صدای بلند یا در درون با احساس و اشتیاق به خودتان می گویید و این کلمات در قالب دستورالعمل های جدید به ناخودآگاهتان منتقل می شوند. در اینجا چند نمونه از باورهای مثبت را که می توانید برای بهبود مهارت های مدیریت زمان از آنها استفاده کنید می آوریم.
کار را با تکرار مدام این جمله شروع کنید: «من در مدیریت زمان بی نظیر و عالی هستم!». هر خواسته ای که مدام و با اطمینان به اینکه به آن می رسیم تکرار شود و باور داشته باشیم که به آن می رسیم سرانجام ذهن ناخودآگاه آن را می پذیرد و گفتار، رفتار و احساساتتان را در مسیر رسیدن به این فرمان های جدید سازماندهی می کند.
می توانید مرتب تکرار کنید: «من همیشه در قرار ملاقات هایم وقت شناس هستم!» دیگر به میل خودتان فرمان های ذهنی تان را تعریف کنید، مثلا اینکه: «من منظم هستم» یا «من فقط روی عالی ترین وظایفم تمرکز می کنم». جمله محبوب من در مورد مدیریت زمان این است: «من از وقتم خوب استفاده می کنم». استفاده از جمله های تاییدی مثبت کم کم روی رفتارهای بیرونی شما تأثیر می گذارند.
خودتان را بسیار کارآمد تصور کنید
تکنیک بعدی برای برنامه دادن به ذهن ناخودآگاه تجسم است. ذهن ناخودآگاه خیلی سریع تحت تأثیر تصویر قرار می گیرد. روانشناسی خودشناسی می گوید که شما به همان شخصیتی می رسید که از خودتان تجسم می کنید.
خودتان را آدمی منظم، کارآمد و کارا تجسم کنید. خاطرات و زمان هایی را به یاد بیاورید که عملکردی عالی داشته اید. به زمانی فکر کنید که بسیار توانا و کارآمد بوده اید و حجم زیادی از کار را با موفقیت انجام داده اید. این تصویر را در ذهن تان بارها و بارها مجسم کنید. در آموزش های ورزشی این فن را «تمرین ذهنی» می نامند.
تمرین ذهنی یعنی قبل از اینکه حرکات ورزشی را انجام دهید آنها را در ذهن تان تمرین کنید. هنگامی که خودتان را در شرایط ایده آل تجسم می کنید تا جای ممکن آرامش داشته باشید تا ذهن ناخودآگاه پیام تان را بپذیرد و این تجسم بخشی از تفکر و رفتارتان شود.
منبع: (قدرت زمان، اثر برایان تریسی)
ادامه ی مقالات قدرت زمان را دنبال کنید…
دیدگاهتان را بنویسید